google.com, pub-3424254087807606, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Home / Weetjes / Kunnen katten liefdesknaagjes geven?

Kunnen katten liefdesknaagjes geven?

Zoals alle kattenliefhebbers weten, gebruiken onze kattenvrienden soms hun bek om met ons te communiceren. We hebben het hier over kattenbeten, die kunnen variëren van zacht knabbelen tot pijnlijke knagen. Waar staat dat zachte geknaag als je jouw poes aait voor? Of als je op zijn favoriete plekje krabt?

Moederpoes throwback

De meest gangbare reden is dat het geaai de katten doet denken aan hun tijd toen ze kitten waren. Zeg maar uit de periode dat ze door hun moeders werden gelikt likken tijdens het verzorgen. Dus als ze kleine bijtjes geven, beschouw het dan als een compliment! Ze voelen zich veilig en comfortabel bij jou, bij hun familie! En ze willen dat jij het weet!

Bijten betekent altijd iets

Katten gebruiken bijten als een vorm van communicatie, en als ze je een beet geven – hard of zacht – betekent dat altijd iets. Als je kattenvriend je dit soort liefdesbeten niet geeft, niet getreurd! Er zijn tal van manieren om je te laten zien dat ze liefhebben – dit is slechts één van de manieren en lang niet alle katten doen dit. Jij kent je kat beter dan wie dan ook, dus als zij hun liefde aan jou tonen, weet je dat gewoon!

This Is Why Cats Bite You Sometimes When You Pet Them

Ben jij een echte kattenliefhebber? Bezoek onze shop!

Kattenbox.com is niet alleen dé website voor de echte kattenliefhebbers, maar ook de webshop! In de shop vind je tal van leuke kattenartikelen. Deze hebben we speciaal voor iedereen die van katten houdt geselecteerd. Denk hierbij aan heerlijk comfortabele kattentruien met speciale buidel voor je kat, kattensieraden, sokken, horloges en nog veel meer.